Persoonlijk Financieel Groeiplan voor jonge mensen met ambitie

By
1 Minute Read

Eind juni verwelkomen we weer veel afgestudeerden die hun eerste stappen zullen zetten in de (ondernemers-) wereld. Vol enthousiasme plannen maken om te gaan samenwonen, vastgoed te verwerven of zelfstandig te ondernemen, zijn in deze periode zeer kenmerkend.

Ouders en mentoren in het bedrijfsleven worden overstelpt met vragen inzake:

· Welke verzekeringen en rekeningen hebben we (niet) nodig als we gaan samenwonen?

· Is het beter om te huren of kunnen we optimaal kopen? Welk krediet past bij ons?

· Ik wil aan de slag als zelfstandige. Hoe pak ik dat financieel verstandig aan?

· Welke verzekeringen heb ik nodig als startende zelfstandige? Wat heb ik nodig en vooral: wat heb ik niet nodig ?

· Wat als ik door ziekte géén inkomen meer verwerf? Heb jij al een survivalkit?

· Hoe kan ik fiscaal sparen of beleggen? Zin of onzin…?

Financieel richting geven aan jonge mensen binnen 4 pijlers die van levensbelang zijn nu en later, in hun privé-en of zelfstandige leven tastbaar, bruikbaar en onmiddellijk inzetbaar maken, is mijn missie.

Wil jij met de nodige financiële kennis de eerste stappen in de (ondernemers-)wereld zetten? Waar ons onderwijs geen aandacht aan gaf, wordt nu wel duidelijk toegelicht in een persoonlijk financieel huishoudingsplan met ambitie!

In een eerste gratis kennismakingsgesprek licht ik dit alles graag toe… Maak gebruik van onderstaande contactgegevens om jouw kennis en financieel inzicht aan te scherpen:

# E-mail: tomhoremans@uwgeldarchitect.be

# GSM: 0477 95 57 74

# website: www.uwgeldarchitect.be

Uw Geldarchitect

Author