Made in Kempen : Uw Geldarchitect

By
2 Minutes Read

In goede en zeker in slechte tijden heeft een onderneming baat bij een gezonde, financiële huishouding. Daar is ook Uw Geldarchitect van overtuigd. Als financiële coach begeleidt Nijlenaar Tom Horemans zaakvoerders van vennootschappen, ceo’s en beslissingsnemers vanuit een unieke visie. “Ik teken financiële groeiplannen uit voor ondernemers die op zoek zijn naar tastbare, bruikbare en meteen inzetbare resultaten.”

Tom Horemans maakte carrière als bankier, kantoorhouder, Immotheker Finotheker en krediet- en beleggingsmakelaar. Hij volgde opleidingen in financiële planning, vastgoedfinanciering en projectontwikkeling, en schoolde zich om tot coach. Zo weet hij als geen ander zijn 20 jaar financiële expertise menselijk en doordacht aan te wenden om het financiële huishouden van klanten te optimaliseren.

“Ondernemers die vooruit willen met of net even willen stilstaan bij hun financiële situatie vinden in Uw Geldarchitect een partner. Kan het betalingsverkeer efficiënter? Welke verzekeringen lopen dubbel of wat ontbreekt? Hoe kan je onderhandleen naar kredieten of bestaan er alternatieven. En wat met pensioenopbouw en beleggingen? En liggen er opportuniteiten in vastgoedinvesteringen of hoe kunnen we passieve inkomstenbronnen aanboren?”

Stap per stap brengt Uw Geldarchitect financiële duidelijkheid met drie duidelijke doelen voor ogen: een eenvoudig overzicht geven van het volledige financiële huishouden, het opstellen van een financieel groeiplan met een waaier aan actiepunten en een verhelderende berekening van de financiële meerwaarde die het groeiplan met zich meebrengt.

No cure, no pay “In één van de kantoren in Kessel of Lier of bij de onderneming zelf doorlopen we een traject van drie tot zes sessies. Dat gaat van het uitbouwen van een financieel plan tot sleutel-op-de-deur, waarbij ik zelf mee tot bij de banken of verzekeraars ga om het ondersteunend woord te voeren. Telkens geldt het principe No cure, no pay: als de financiële meerwaarde uit het tastbaar voordeel niet hoger ligt dan de tussenkomst die ik aanreken, hoef je me niet te betalen.”

Het geeft ondernemers de unieke kans om zonder enige vorm van risico hun financiële huishouden onder de loep te nemen. Met meer dan 50 voltooide coachingtrajecten, heeft Uw Geldarchitect dat principe nog niet moeten toepassen. “Je zou ervan versteld staan welke mooie winstbedragen hieruit voortvloeien. Bovendien kan de coaching volledig digitaal plaatsvinden. Dat hebben diverse ondernemers deze coronacrisis al mogen ondervinden.”

Groeipotentieel De interesse is groot, en over de ambitie kan hetzelfde worden gezegd. “Het droomscenario is om een Uw Geldarchitect Academie te starten, waarbij in iedere provincie een Uw Geldarchitect-coach vertegenwoordigd is. Ik wil mijn kennis en kunnen delen, en elkaar via kruisbestuiving versterken. Om dat doel te bereiken, steek ik al volop mijn voelsprieten uit.”


Uw Geldarchitect bouwt mee aan jou optimaal financieel huishoudingsplan met tastbare, bruikbare en onmiddellijk inzetbare resultaten. 0477/95.57.74 tomhoremans@uwgeldarchitect.be www.uwgeldarchitect.be/

Uw Geldarchitect

Author