Uw Geldarchitect met ambitie…

By
1 Minute Read

In een niet zo ver verleden, besliste ik om mijn financiële kennis en ervaring die ik gedurende 20 jaar heb opgebouwd en blijf onderhouden, aan te vullen met coaching-opleidingen. Financiële coaching en begeleiding waarbij 6 pijlers behandeld worden, bewijst ondertussen zijn relevantie!

Verschillende ondernemers waaronder CEO’s, freelancers en zaakvoerders maar ook talrijke particulieren maakten ondertussen kennis met UW GELDARCHITECT. Het einddoel is “financiële ontzorging” waarbij we 3 doelstellingen bewerkstellingen:

#bruikbaar: éénvoudige, gestructureerde inventarisatie met kennisoptimalisatie

#inzetbaar: een persoonlijk financieel groeiplan met vlotte implementatie

#tastbaar: kostenbesparend met een financieel geldelijke meerwaarde

Binnenkort wordt mijn missie verder uitgetekend en zal er een artikel verschijnen in een tijdschrift voor ondernemers. Spannend…

Mijn ambitie is echter om mijn kennis en ervaring te delen met andere “samen-werkers” die de waarden en missie van “UW GELDARCHITECT”eveneens willen uitdragen. Ik ben concreet op zoek naar zelfstandige, gemotiveerde personen met een relevante financiële achtergrond, die mijn opleidingstraject willen volgen en mee willen bouwen aan het vermogen van anderen.

Kennismaken kan via tomhoremans@uwgeldarchitect.be of bel mij op 0477 95 57 74!

#financiële coaching en begeleiding#ambitie

Uw Geldarchitect

Author