Flor Boeckx

Geldarchitect
Flor bouwde zijn jarenlange ervaring op in HR (human resources) Management functies bij multinationale bedrijven. Teams en medewerkers coachen was tijdens zijn loopbaan een constante en een belangrijk deel van zijn verantwoordelijkheden.

De stap zetten naar het financieel coachen van (startende) ondernemers en ambitieuze professionals in samenwerking met Uw Geldarchitect was dan ook vanzelfsprekend.

In November was het partnership een feit en ondertussen werden de eerste workshops voor en met Uw Geldarchitect opgeleverd. Flor is op zijn best wanneer hij zijn interesse in mensen kan combineren met zijn affiniteit met cijfers.

Hij zet graag zijn tanden in financiële thema’s en probeert daarbij inzichten bij te brengen die bij zijn doelgroep soms onderbelicht blijven. Zijn doel is vooral om de ‘financiële geletterdheid’ van zijn cliënten aan te scherpen en interesse te wekken voor iets waar mensen vaak spontaan voor terugdeinzen, m.n. hun financieel huishouden.

Samen met zijn coachees doet hij waar Uw Geldarchitect goed in is: analyseren, alternatieven zoeken, de zaken vanuit een andere invalshoek bekijken en helpen plannen voor de toekomst.

Neem vrijblijvend contact op