Financiële coaching is TASTBAAR, BRUIKBAAR en onmiddellijk INZETBAAR, niet- waar?

By
1 Minute Read

Koen is leerkracht bij mijn schoonzus op school en heeft een zelfstandig bijberoep als clown. Hij overweegt halftijds te gaan werken in loondienst om zijn passie verder te ontwikkelen als zelfstandige en kwam bij mij terecht voor een eerste financiële coaching.

Zijn bekommernissen waren: Kan ik een periode van 1 jaar financieel overbruggen? Welke verzekeringen heb ik nodig, welke niet? Kan ik op een éénvoudige, overzichtelijke manier mijn financiële huishouding opvolgen? Kan ik ergens op (be-)sparen en wat met mijn mogelijke pensioenopbouw?

We zijn als volgt te werk gegaan: Eerst hebben we de financiële doelstelling in kaart gebracht en een inventaris opgemaakt van zijn huidige financiële situatie. Van daaruit hebben we de kennis van zijn huidige financiële huishouding in éénvoudige taal omgezet, zodat Koen kan meepraten met zijn bankier en/of verzekeringsmakelaar. In een overzichtelijk stappenplan vindt Koen zijn handvaten terug om het jaar financieel te overbruggen en krijgt hij zicht op zijn financiële toekomst!

Zijn geldelijke besparing of meeropbrengst die we samen ontdekten gedurende het coaching traject, leverde Koen bovendien een mooie 7500 euro op.

TASTBAAR = besparing/meeropbrengst van € 7500

BRUIKBAAR= stappenplan

INZETBAAR= kennisvergaring, financiële ontzorging

#www.uwgeldarchitect.be

#financiële coaching en begeleiding#TASTBAAR#BRUIKBAAR#INZETBAAR

Uw Geldarchitect

Author