Lees: voor IEDEREEN...

By
1 Minute Read

Is financiële coaching en begeleiding betaalbaar en wie komt hiervoor in aanmerking?

“Iedereen” komt in aanmerking voor financiële coaching en begeleiding is hierop het antwoord! In mijn voorgaande blogs heb je reeds kunnen lezen dat ik tal van mensen heb kunnen verder helpen met hun specifieke vraag waarvoor we slechts 2u samenzaten en anderen die een volledig coachingtraject van 7u doorliepen voor een volledig optimaal financieel huishoudingsplan!

Sven was een particulier die een vraag had over zijn echtscheiding en de daarmee gepaard gaande uitkoop van de woning. Marijke en Lander werden zelfstandig en hadden graag een volledig traject om een optimaal financieel huishoudingsplan uit te werken!

Ja maar, is dit geen kostelijke zaak hoor ik u al denken?

Eigenlijk kost het u niets en kan het enkel financieel voordeel voor u opleveren! Ik werk namelijk volgens het principe: NO CURE, NO PAY waarmee ik wil zeggen dat u niets hoeft te betalen, indien u géén tastbaar financieel voordeel bekomt! Ook hierover heb je reeds meer kunnen lezen in voorgaande blogposts waarbij het financieel voordeel +/- €2500 bedraagt tot …meer dan €100.000 !

Na een vrijblijvend intakegesprek bekijken we samen wat voor jou de beste formule is.

Neem alvast een kijkje op mijn website: www.uwgeldarchitect.be of contacteer mij op tomhoremans@uwgeldarchitect.be Bellen kan ook op 0477 95 57 74!

#financiële coaching en begeleiding

#TASTBAAR

#BRUIKBAAR

#INZETBAAR

Uw Geldarchitect

Author