Financieel inzicht… = financiële besparing en ontzorging!

By
1 Minute Read


Zijn de eerste financiële symptomen die gepaard gaan met deze “gezondheidscrisis” ook bij u al zichtbaar? Op korte termijn is er nog geen vuiltje aan de lucht, maar wat op langere termijn? Heeft u voldoende financieel inzicht en een optimaal financieel huishoudingsplan voor u en uw gezin?

Binnen mijn financiële coaching en begeleiding leg ik momenteel de focus op “kostenbesparing” en ga ik samen met jou op zoek naar “TASTBARE” geldelijke voordelen! Ik geeft hierbij aandacht aan onmiddellijk inzetbare aanpassingen in uw financiële huishouding! Uw betalingsverkeer, verzekeringen, hypothecair krediet e.a. worden onder de loupe genomen om deze pijlers kostenefficiënt te maken!

Ja maar, is dit geen kostelijke zaak hoor ik u al denken?

Eigenlijk kost het u niets en kan het enkel financieel voordeel voor u opleveren! Ik werk namelijk volgens het principe: NO CURE, NO PAY waarmee ik wil zeggen dat u niets hoeft te betalen, indien u géén tastbaar financieel voordeel bekomt! Ook hierover heb je reeds meer kunnen lezen in voorgaande blogposts waarbij het financieel voordeel +/- €2500 bedraagt tot … !

Na een vrijblijvend intakegesprek bekijken we samen wat voor jou de beste formule is.

Neem alvast een kijkje op mijn website: www.uwgeldarchitect.be of contacteer mij op tomhoremans@uwgeldarchitect.be Bellen kan ook op 0477 95 57 74!

#financiële coaching en begeleiding

#TASTBAAR

#BRUIKBAAR

#INZETBAAR

Uw Geldarchitect

Author