NIEUWS & TIPS

Om mijn financiële coaching en begeleiding nog meer te optimaliseren voor u , deel ik graag tips en nuttige informatie met klanten en andere geïnteresseerden. Ik geloof dat niet enkel mijn trouwe klanten maar iedereen toegang moet hebben tot informatie en hulpmiddelen die leiden tot meer positieve en tevredenstellende financiële varingen. Lees hieronder de verhalen en de informatie en contacteer me indien je meer details wenst te ontvangen.

 4 REDENEN OM "NIET" FINANCIEEL GECOACHT TE WORDEN !

4 Redenen om "niet" met Uw Geldarchitect in zee te gaan:

1. Wie kan er vandaag nog (be-)sparen? Dat kan toch niemand!

2. Ik zit er niet mee in om mijn bankier en/of verzekeringsmakelaar te verrijken. 3. Een optimaal financieel huishoudingsplan is voor mij toch niet haalbaar...en wat is de praktische bruikbaarheid?

4. Ziek word ik niet en mijn pensioen is de ver-van-mijn-bed-show! #www.uwgeldarchitect.be

FINANCIËLE COACHING IS TASTBAAR, BRUIKBAAR EN ONMIDDELLIJK INZETBAAR, NIET-WAAR?

Koen is leerkracht en heeft een zelfstandig bijberoep als clown. Hij overweegt halftijds te gaan werken in loondienst om zijn passie verder te ontwikkelen. Zijn bekommernissen: Kan ik een periode van 1 jaar financieel overbruggen? Welke verzekeringen heb ik nodig, welke niet? Kan ik op een overzichtelijke manier mijn financiële huishouding opvolgen? Kan ik ergens op (be-)sparen en wat met mijn mogelijke pensioenopbouw? We zijn als volgt tewerk gegaan: Eerst hebben we de financiële doelstelling in kaart gebracht en een inventaris opgemaakt van zijn huidige financiële situatie. Van daaruit hebben we de kennis van zijn huidige financiële huishouding in éénvoudige taal omgezet, zodat Koen kan meepraten met zijn bankier en/of verzekeringsmakelaar. In een overzichtelijk stappenplan vindt Koen zijn handvaten terug om het jaar financieel te overbruggen en krijgt hij zicht op zijn financiële toekomst! Zijn geldelijke besparing of meeropbrengst die we samen ontdekten gedurende het coachingtraject, leverde Koen bovendien een mooie 7500 euro op. TASTBAAR = besparing/meeropbrengst van € 7500 BRUIKBAAR= stappenplan INZETBAAR= kennisvergaring, financiële ontzorgingDit is jouw nieuwsartikel. Het is een mooie plek om bezoekers op de hoogte te houden van het laatste nieuws of om relevante aankondigingen over jouw onderneming te publiceren. Je kunt deze ruimte ook gebruiken om relevante tips te publiceren en te linken naar nuttige informatie voor je bezoekers. Informatieve artikelen kunnen een goede manier zijn om jezelf als een autoriteit in je vakgebied te positioneren en je bezoekers geboeid te houden. Kies een mooie afbeelding of foto om je artikel meer op te laten vallen of voeg een video toe om het extra aantrekkelijk te maken! Houd het interessant en relevant zodat je lezers tot het einde toe door blijven lezen.

Niet december, maar januari is de beste maand om aan pensioensparen te doen. Wie de voorbije 31 jaar telkens begin januari in zijn fonds stortte, heeft nu 6,7 procent meer kapitaal dan wie eind december stortte.

 

Uw Geldarchitect  

0477955774 / 0468182881

©2020 door Uw Geldarchitect. Cookie PolicyPrivacy policy