Financiële waardecreatie voor Tim en Veerle

By
1 Minute Read

Wij zijn slachtoffer geworden van de “Zwarte Zwaan” die voorbijkomt, vertelden Tim en Veerle mij via onze “skype”- kennismakingssessie. Tim (Freelance fotograaf) en Veerle (change manager)zitten momenteel zonder opdrachten, hebben veel vrije (gezins-)tijd, MAAR willen ook werken “aan” hun zaak en hun financiële huishouding!

In 3 financiële coaching sessies van telkens een 2 tal uur, werkten we samen een financieel huishoudingsplan “as is” uit, bespraken we de kostenbesparing per pijler(6) en via het stappenplan kwamen we tot een financieel huishoudingsplan “to be”!

#bruikbaar= kennisoptimalisatie

#inzetbaar= stappenplan tot financiële ontzorging

#tastbaar= financiële meerwaarde/ kostenbesparing van >€15000!!!

Als geldarchitect streef ik financiële waardecreatie na voor mijn coachees! Via een éénvoudig bruikbare inventarisatie, een inzetbaar stappenplan en de daarbij horende tastbare financiële kostenbesparing, leer ik mijn klanten financieel dwarsdenken om alzo het gesprek aan te gaan met hun bankier en verzekeringsmakelaar!

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek via mail tomhoremans@uwgeldarchitect.be of bel op 0477/955774!

Financiële groeten,

Tom


Uw Geldarchitect

Author